Lapland Pike 2018-2020

FÖLJ MED PÅ DEN BÄSTA C&R GÄDDFISKETÄVLINGEN NÅGONSIN!

Peppit kommer att organisera Lapland Pike tillsammans med Lycksele kommun de kommande tre åren.

Lapland Pike är en Catch & Release båt- och kajak-fiske gäddtävling med inriktning på att nå ut internationellt.

Lapland Pike 2017

Vi hjälpte till att organisera Lapland Pike 2017 och det blev väldigt lyckat. Vi hade 21 stycken 2-personers lag som tävlade i två dagar för att vinna fina priser. Den längsta gäddan var 119 cm och lagen fångade sammanlagt 88 gäddor. Tre av lagen bestod av deltagare från Tjeckien.

Lapland Pike 2018

Under 2018 så kommer tävlingen ske i Kattisavan helgen den 18-19 augusti med Chilla Inn Camping som bas. Tävlingsområdet innefattar Kattisavan och Blåvikens FVO – vackert, stort, och glesbefolkat.

Det kommer att bli en härlig två-dagars tävling med bl.a föreläsning om World Wide Fishing av Miguel Sanz från Spanien. Det kommer att serveras god mat följt av pubkväll med stämningsfull livemusik.

Vår insats

Vi arbetar med projektledning och media inom Lapland Pike, ett Leader Lappland 2020 projekt.

Vi har tagit fram hemsidan, arbetar med social media, skapar 360 foto och VR, och tillsammans med Isle Mountain AB så skapar vi korta filmer som visar området.

Vi kommer att fortsätta använda det webbaserade fångstsystem som vi introducerade 2017. De tävlande tyckte det var enkelt att skicka in fångstrapporterna med sina mobiler och vi arrangörer fick ta del av vad som hände ute på vattnet i realtid.

I år så kommer vi att introducera en webbaserad poängtavla, som kommer att göra det enklare för lag och följare att se och dela ställningen.

Lapland Pike Logo
VISA VR LAPLAND PIKE LAPLAND PIKE
%d bloggare gillar detta: